Allibert, een innovatiecultuur

>Allibert, une culture de l’innovation
 

Uw dag begint hier

Voor Allibert begint elke dag in de badkamer, een belangrijk ochtendritueel net zoals het ontbijt.
Wij zijn er trots op bij te dragen aan uw welzijn door de aandacht voor kwaliteit en milieu en de zorg die wij besteden aan het ontwerp en de productie van onze producten.

 

Onze Belofte

Met zorg voor onze klanten en het milieu maken wij toegankelijke badkameroplossingen met een zorgvuldig ontwerp en functionaliteit, die kwaliteit, duurzaamheid, onderhoudsgemak en eenvoudige installatie combineren. Onze ambitie is om iedereen de mogelijkheid te geven de badkamer te creëren die bij hem of haar past.

Onze Waarden

Duurzaamheid: Wij zetten ons in voor duurzame producten die kwaliteit en respect voor het milieu combineren.
Nabijheid: De klant is onze prioriteit. Daarom staan wij altijd voor hen klaar (dienst na verkoop, klantenservice, enz.)
Toegankelijkheid: Allibert biedt u kwaliteitsoplossingen en toegankelijke innovaties.
Innovatie: Allibert heeft een geschiedenis van 90 jaar innovatie!
Knowhow: Als fabrikant van badkameroplossingen cultiveren wij al sinds 1930 onze expertise!

Onze Visie

Door voortdurend en grondig aandacht te besteden aan onze badkameroplossingen, zorgen wij voor onze klanten en dragen wij elke dag bij tot hun welzijn.

Onze Missie

We hebben ons altijd ingezet om onze innovaties toegankelijk te maken voor het grote publiek.

Onze filosofie

Onze oplossingen zijn voor iedereen toegankelijk en zorgen voor welzijn en comfort.Waar we voor staan : Elke dag begint in de badkamer en deze ruimte is bestemd voor welzijn... Wij besteden aandacht aan ons globale en specifieke aanbod en spelen in op de behoeften van onze klanten, door middel van onze acties, onze oplossingen en onze diensten.