Badkamer onderhoudstips

Nos conseils

Omdat wij vertrouwen op de kwaliteit van onze producten, bieden we tot 10 jaar garantie aan. Met een juist onderhoud verhoogt u echter de levensduur ervan. Volg dus onze tips ...

Onderhoud en gebruik van uw bad

Conseils d'entretien pour baignoire Allibert

Na het baden reinigt u het bad met warm water, zeep (of een ander product dat geschikt is voor acryl) en een spons of zachte doek. Spoel na met warm water. Gebruik geen schuurpoeders, alcohol of oplosmiddelen.

Onderhoud en gebruik van uw whirlpool

Balnéo Allibert

Om ervoor te zorgen dat de leidingen van uw bad schoon blijven, dient u ze regelmatig schoon te maken (zonder dat er iemand in bad zit):

  • vul het bad met water
  • giet er 1 dop bleekwater bij
  • stel het systeem gedurende 5 minuten in werking
  • laat gedurende 5 minuten rusten
  • stel het nogmaals gedurende 5 minuten in werking
  • laat het leeg lopen en spoel het zorgvuldig na

Onderhoud en gebruik van uw douchebak

Receveurs Allibert

Reinig de douchebak met warm water, zeep (of een ander product dat geschikt is voor acryl) en een spons of zachte doek. Spoel na met warm water. Gebruik geen schuurpoeders, alcohol of oplosmiddelen.

Onderhoud en gebruik van uw badkamermeubelen

Meubles Allibert

Maak uw meubelen regelmatig schoon met een droge zachte doek, zodat hun glans en hun schoonheid beter bewaard blijft. Voor een meer grondige reiniging dient u altijd een zachte doek met lauw water te gebruiken en na te drogen om watersporen te vermijden. Maak de randen van de spiegel droog om oxidatie te voorkomen.